Fomentar l'interès per la ciència i fer-la, propera, atractiva, i entenedora.

¿Per què el MMS no pot curar la COVID–19?

És important que llegiu aquest interessant article de Xavier Giménez Font, de data 9 d'abril per a la revista Investigación i Ciencia, on s'evidencia que el  MMS no és més que un altre producte de la pseudociència.
El Dr. Xavier Giménez Font comenta que des d'un punt de vista científic, no és possible que funcionin com a medicaments, i a més a més són potencialment perillosos.

El MMS és una barreja de dos compostos: les substàncies denominades clorit sòdic i àcid cítric. La primera és un sòlid granulós blanquinós, mentre que el segon és un àcid feble molt present en certs aliments.
La preparació de la barreja es realitza dissolent en aigua, i en aquest format se subministra. Es tracta llavors d'un preparat denominat "clorit sòdic acidificat", també conegut mitjançant les sigles del seu nom en llengua anglesa, ASC.

https://www.investigacionyciencia.es/blogs/fisica-y-quimica/39/posts/por-qu-el-mms-no-puede-curar-la-covid-19-18519





El Doctor Francesc Xavier Gimenez Font,  és docent, investigador i divulgador científic. Doctor per la Universitat de Barcelona, 1991.  Professor Titular de la UB des del 1993.  Estades de Recerca a Perugia (Itàlia), París (França) i Berkeley (USA). És  autor d’uns 100 articles de recerca, 120 articles de divulgació científica, el llibre de divulgació “L’Aire que respirem” (Edicions UB, Barcelona, 2013).


Ha estat ponent en dues conferències de Pessics de Ciència, podeu veure-les aquí:
https://www.youtube.com/watch?v=3oRJf6LEvug&t=768s
https://www.youtube.com/watch?v=UKEhCROFrhk&t=24s

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada